Spårvagn - en självklarhet

Så är vi på andra dan då. Vi steg upp i ottan kändes det som fast klockan var 10. Vi va ju tvugna att hinna till frukost buffen, den är den viktigaste på hela resan enligt mig.. nästan! Men sjävklart hittar inte jag o Bella, vi åkte upp och ner i hissarna ca 6ggr. Tillslut fick vi en personlig guide som kunde visa oss till maten. Det fanns ju fan inte lite mat där, jag tror jag tog mer än vad afrikas barn får på två år. Men gott va det iallfall, efter va vi så mätte så vi gick upp på hotellrummet och jäste lite.

Sen var det bara upp och hoppa igen. Vi skulle nu bege oss ner på stan och undrade vilken väg som va bäst. Vi valde att gå en lång gata och till sist hittade vi rätt. Bella fann sin lycka - NK. Fast tyvärr hade dom inte NK boutique, men dom hade lucia tåg. Vi vandrade runt i några timmar utan att hitta något önskvärt tyvärr. Vi blev total trötta och valde att gå tillbaka till hotellet. Men eftersom det va så ofantligt ångt så tänkte vi ta spårvagn. Det är ju en självklar het om man är i Göteborg. Vå såg en spårvagn från håll och sprang för att hinna med. Där satt vi utan biljett, med karta i handen och ingen aning om vilket håll vi åkte åt. Vi satt kvar i 3 stationer och märkte att den stannade precis utanför hotellet. Då blev vi både lyckliga och stolta.

Efter en timmes sovandes va det dags för Lisebergs julmarknad. Vi hade stora förhoppningar men blev grovt besvikna. Visst va det mysigt att vandra runt där med alla ljus i träden och julmusik men när alla, verkligen alla gick runt med stora chokladaskar de vunnit och vi gick runt där tomhänta va det inte lika kul längre. Vi spelade och spelade men inte fan vann vi nått. Ledsna som vi va gick vi till hotellet igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0