Pepparkakshus

Igår hade jag och Alice juldag som inte blev lika julig som vi hade tänkt. Vi glömde bort marknaden och granen. Men det viktigaste på julen blev iallafall gjort. PEPPARKAKSHUSET. Gud va fin det blev och gud va vi va kreativa. Snögubbar av "sockerbitar", presenter, jultomtar och snö av lite allt möjligt. Snygg blev det iallfall trots bass hunters julmusik och alice bräna finger. Förlåt.


Home sweet home

Idag kom Felicia hem, gud va skönt det va! Hela släkten och kompisarna var och hämtade en brun liten flicka på arlanda. Äntligen har jag henne hamma igen, det går inte att beskriva känslan. Vi ska ses redan på tisdag men det känns ganska långt faktiskt. Men har jag klarat 10månader tror jag att jag klarar 2dagar.. liiiite.

Arlanda

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska slå halv. Då ska jag bege mig till Ropsten där jag bli upphämtad av Anton som kör mig ut til Arlanda!! Felicia, min kompis från Australien kommer hem idag så jag och hennes familj ska åka och hämta henne. Det känns helt stört att jag ska få träffa henne om 2h, men det är stört på ett bra sätt. Jag ska alltid bli klar så jävla fort, får alltid stå och vänta på kompisar i kylan. Jag ska lära mig att komma försent, nyårslöfte?

Håkan

Still Sick.. Men jag tvingade iväg mig till skolan iallfall vilket va skönt. Efter skolan jobbade jag idag igen, det va kul förutom en jävla kärring som pratar svensk/finska som försöker ta mitt jobb. Men ändå försöker hon va trevlig på nått sätt, det funkar ju inte om ja säger så. Både idag och igår kollade jag o Bella på första akten. Fan va bra det är, vi höll på att börja gråta när Marie Fredriksson sjöng, haha. En sak jag insett dom här två dagarna är hur jälva snygg Måns Zelmerlöw är, jag dör.

Igår hände en riktigt rolig sak när vi skulle visa vart artisternas familjer skulle sitta. Då träffade vi på trollkareln Stefan Blablabla.. Han va sådär över glad och hälsade glatt och sa massa saker. Sen kommer hans assisten fram och säger: "jag har haft en flickvän" , helt seriöst. Sen sticker han ut huvudet typ 2cm från mitt och ler. När vi senare såg honom på showen så va han också helt störd, undra om han är utveckligs störd eller bara låtsas. Stackars Håkan.

Stjärnklart

Sjuk. Jag? Jag blir aldrig sjuk, men nu är jag det. Har ont i huvudet, halsen och mår illa. Men ja tvingade mig till skolan och det va den jobbigaste dagen sedan jag började Östra. Om jag mår likadant imogron tänker jag inte gå. Fast jag vill vara en av de två bästa i klassen med låg frånvaro, just nu ligger ja sjukt bra till och de som vinner får biobiljetter. Så det är bara att äta alvedon, klä på sig och gå.

Nu ska ja snart iväg med Bella till konserthuset för att jobba lite på Stjärnklart, hjälper pappa lite (med lite baktankar..pengar... och Måns Zelmerlöw.). Sen tänkte vi kolla lite på showen, har saknat det! Ha en bra kväll.

Mörkt

Hur kan man tvinga upp stackars barn så här tidigt, det är ju barnarbete.. Man skulle lika gärna kunna tror att klockan är 3 på natten om man kollar ut. Och nu ska ja tydligen till skolan och ha gympa. Fy fan säger jag bara.

Snart

En vecka kvar, kan inte förstå det. Känns som år och dar jag såg dig sist. Jag längtar så mycket. 1 vecka är
I N G E N T I N G

Snö lekar

Fick nyss en snöboll över hela mig, eller snöboll snarare snökanon. Så nu är jag kall igen.. Tack Alice! Men nu ska vi ut och åka pulka, ha snöbollskrig och göra snögubbar, allt för att inte plugga till provet imorgon.

Skidjibber

Nu har jag och Alice bestämt oss, vi ska börja åka snowboard och lära oss raila och jobba. Fy fan va cool det var igår, blev ju kär i varenda killa med snygga skidkläder.. Romme nästa.

Winter Jam

Nu bär det av mot Winter Jam på Stadion. Ska möta upp Alice och Elin där, hoppas det inte är för kallt! Men mössan och vantarna är på så det ska nog bli bra!

Snö.. Igen

*bam bam bam* DET ÄR SNÖÖÖÖÖ! Och inte lite den här gången, nejnej, det är som RIKTIG vinter! Woho
 
:)

Saknar Alice

FAAAAN va kallt det är ute... Usch och Fy! Ikväll har varit en mycket trevligt kväll. Tänkte ha en kväll men famioljen och lugga liter granna men så blev inte fallet. När ja låg där och mös i badet ringde Agnes och sa att ha skullle på fest i Nacka. Jagf hoppade snabbt ut ur badet och gjirde mig i ordning på 10min, sen gick ja hem till Andera där Maricka och Carro var. Vi alla 4 åkte sen tillsammans ut till Nacka till en kille som hette Guuuustav, hade tydligen träffat honom på midsommar med. Där va lite folk jag kände och som jag inte träffat på ett tag, vilket va otroligt trevvligt! Sen skulle vi på en annan fest på Karlaplan men det va så kallt att ja gick hem!

Hoppas ni har haft en trevlig kväll, jag får nog korukturläsa imorron! PUSSSSSSSSSSS

Grattis pappa

Usch, imorse kl8 väckte mamma Bella och mig, varför då tänkte vi. Sen kom ja på att pappa fyllde år så det va bara att pallra sina trötta ben upp och sjunga(det kan inte låtit fint någonstans). När vi kom in i hans rum med presenter, kaffe, bullar och ljus så låg det ingen pappa i rummet. Han var försvunnen. När jag sedan satte mig på den tomma sängen såg ja honom ligga på marken bakom sängen i sin morgonrock. Jag trodde han hade ramlat ner när han sov eller nått. Sen tittar han upp jättepigg och jätteglad och säger: "Haha, där lurade jag er allt". Han fick en godispåse av mig och Bella och en tavla av mamma.

Stackars pappa fyller 58. Hela dan har han sagt att "nu är livet över", "jag försöker jobba, men det är inte lätt när man är så gammal", "nej jag orkar inte, jag är gammal". Han liv är alltså över...kul. Men GRATTIS ändå! Sen gick vi och sov igen. 
  
 
Dagen mat har bestått av godis, godis och ännu mer godis, gott men man mår illa, jag varnar er. Imorgon ska jag träffa Sandra, ser fram emot det mycket, mycket, mycket. Saknar henne.

Cornelia

Har nyss lyssnat på en sann historia i 2h av Cornelia. Den va underbar. Jag insåg att det omöjliga inte är omöjligt.
Tack Cornelia

Du är bäääääääst, bara så du vet! Även fast du inte kan stava ditt namn ibland: Conelia!!
Jag gillar dig ändå

London

Skulle egentligen plugga idag men så blev inte fallet. Jag och Bella gick hem till mig efter skolan och åt jordens största mellis inkluderat allt ni kan tänka er(nästan). Efter blev vi så sugna på att resa så vi började kolla på biljetter till London, förra gången vi va där tillsammans lyckades jag pricka in min ända förkylning jag fick under hela det året, så resan kan behöva ske igen. Vi hittade JÄTTE billiga biljetter och är nu mer än taggade att åka. Alla lät jättepositiva tills pappa kom hem. Han va bara negativ och sa att vi inte fick åka dit själva. Men vi kanske får om vi bor hon nån bekant där. Hoppas. Hoppas. Hoppas.

För svettigt

Nej att träna själv en söndag eftermiddag är inte min grej. Springa runt där med 50st andra svettiga människor, nej. Det va så varmt i hela lokalen att det kändes som när jag solade solarium på nyårsafton där hela stockholms befolkning hade solat innan mig. Jag fick ont i huvudet och kändes som jag skulle svimma. Hatar att inte vara nästan ensam och kunna gå till vilken maskin man vill, man kan iofs putta bort alla och sätta sig där istället men jag vet inte om det skulle uppskattas.

Sa i ett tidigade inlägg att jag hatade allt med dagens.. Men jag måste visa Alice och min härliga dagens outfit:


Snö

Jippie vi vaknde betydligt tidigare idag vilket var självklart eftersom vi somnade 7h tidigare. Min nörd till mamma skulle kolla på Idol och därför gick jag och Alice ut på en låång promenad med hunden. Fy fasiken va kallt det var, hälften av alla mina kroppsdelar frös till is. Precis när vi kom in igen så började det snöa! Äntligen är SNÖÖN här och snart julen!


Min vän Felicia ringde även från Australien, har inte pratat med männikskan på år och dar. Vi planerade många planer om hennes brunbränna, hur hon inte skulle bli ihälkramad och hur hon skulle sno hem en kängeru-unge till mig. Hon kommer hem om exakt 2veckor minus några timmar, wohoo!

Nu ska jag och Alice gå ut i köket (ovanligt) och baka.

Smekmånaden

Detta har varit en totalt meningslös dag som jag lika gärna hade kunnat sov mig igenom. Vaknade kl halv 4, -lagade mat, kollade i skolkatalogen, lekte med photoshop, åt middag, gick ut och köpte godis och nu koller jag & "Alice" på film. Men sånna dagar ska man ju också ha, allt kan ju inte vara kul. Även om det hade varit kul. Imorgon ska jag försöka komma upp liiite tidigare än idag, men det tror jag att jag ska fixa utan problem eftersom alice redan har börjat snarka och det är tråkigt att vara vaken själv. Ska kolla vidare på "smekmånaden" som jag inte har sett på år och dar nu. God natt

Amoureux

Haha nu är det så att jag och Alice har gjort ytteligare en bloggdesign! Nämligen på våran gamla blogg som numera är Alice blogg haha, hon lär väll uppdatera ca sådär en gång om halvåret eller nåt.

http://amoureux.blogg.se/

06.52

Haha, ytteligare ett gästboks inlägg men denna gång från Nikis kära kusin Alice!
VI har haft en minst sagt skrattfull kväll, photoshop är inte att leka med ska ni veta vilket ni har fått se på bilder i tidigare inlägg.
Vi har nu suttit och jobbat med Nikis bloggdesign i 2 timmar, forfarande finns work 2 do.

Världens bästa kusin :)


 


Finished

Nu är klockan 06.34, Alice och jag har precis kommit på att vi underskattat våran tekniska sida allt för länge. Vi har precis gjort klart min blogg-design för första gången. Vi började väl nån gång vid halv 5 och är klara nu, skamden som ger sig! Nu ska vi äntligen sova God Natt!

ROFLOLMAO


Är man modeller så är man


Hulken


Er fantasi - Vår verklighet


Nyår - Spårat

Alla utvecklas vi på olika sätt


Original


Photoshop

Partygrisen

Trodde den här kvällen skulle vara en tråkig hemmakväll men det icke. Den började med en romantisk middag med min kusin och nudlar. Sen kom Bella och vi stoppa in äppelkakan i ugnen, tände vattenpipan och blandade drinkar. Kvällen medförde mycket olika tänkbarheter, tex. land stad och hav, skolkataloger (ha-ha) och, griswebbning. De som blev utsatta blev minst sagt förvånade, förvånar mig inte.........



Anonym

hej allihopa!
jag har fått den stora äran att få skriva ett gäst-blogginlägg... wooooooooooooooooohoo!
vem jag är lämnar jag åt fantasin, så börja fundera på en gång vettja!

Lite bakrunds info om mig, jag och niki har gått i samma klass sedan 7an och gör det än, men det är inter hela sanningen, jag och niki har nämligen känt varandra hela livet till och från. så var det med det! ! !

Idag började jag skolan klockan halv tio, första lektionen var historia, rätt tråkigt om jag får säga det själv.. vi hade en diskussion om svensk stormaktstid, jag sa inte ett ord men är glad ändå:)
dagen fortsatte med lunch, det var en olockande slajmig fisk så jag avstod mer än gärna + att jag nyss ätit en brakar frulle så tro inte att jag håller på och avstår mat, för sånt tjafs håller inte lilla jag på med inte. jag och niki åt tillsammans med oskar och johan, samtalsämnet för min och nikis del var att försöka övertala oskar att INTE snagga och peirca sig!! förjävligt......................bara förnamnet
sedan hade vi språk och matte osv. . . .
efter skolan gick jag hem och åt mellis och gjorde absolut ingenting, glamouröst liv det låter som jag har :) aja man måste ta det lite lugnt ibland också .. nu är jag i alla fall hemma hos niki och hennes kusssssssse Alice är också här mycket trevligt !



det var nog allt för mig än så länge hej hopp ---------anonym

Godnatt

Inte ännu en sömnlös natt. Inte för att jag brukar ha sånna ofta, men när det väl händer är det det värsta som finns. Okej klockan är bara halv 12 så jag kanske inte ska säga så mycket. Men för att ha en pigg niki i världen måste jag sova minst 9h vilket jag inte får idag, buhu. Hoppas nått annat piggar upp mig, som t.ex. en Alice som kanske tittar förbi imorgon. Nu ska jag försöka sova... igen.. Godnatt

Skolkatalogen

Äntligen klar med Historian, det va en helvetes uppgift som gick åt helvete. Men men nu är den gjord och jag vill bara lämna in den så fort som möjligt. Utom att göra historia så har jag varit i skolan från 12.30-15.15 (nu bröjar jag änligen fatta varför man går på Jensen) och tränat efter skolan. Självklart träffa jag på tre killar från min skola där på gymmet, svettig och mysigt, det kan inte bli värre. Jag ska börja gå dit typ på natten när ingen är där. Jag får bryta mig in.

Igår träffade jag Lin som jag inte har gjort på ett tag, det va jätte mysig. Vi gick på stan, hon köpte en tröja och smink och sen åt vi sushiiiiii. Jag skulle kunna leva på det, hur fan kunde jag tycka det va äckligt för 1år sen, någon borde slagit till mig. Nu ska ja börja med en annan läxa - franska! Gud så roligt, kan inte vänta tills jag får börja. Nej usch plugg är inget för mig!

Fick hem skolkatalogen idag, det är sååå roligt att kolla igenom hela. Det kommer jag göra hela helgen och spana in alla underbara människor. Vår klass är näst först... Kul alla kommer se oss direkt.


Älskade E1b
Förlåt för att jag är en sån otroligt usel fotograf, får väl be nån i klassen scana in den så kan ni se bättre.

Höststormar

Fick nyss en novell av kusinen som hon själv har skrivit. Jag blev rörd, jätterörd! Den va så fin, jag har aldrig blivit känslosam av sånna där små berättelser. Men att hon har skrivit den och den va så bra. Så sann. Usch jag var nära på att börja gråta. Vad är jag för människa? Har jag blivit en sån som gråter åt allt? Nej det hoppas jag inte. Den var iallafall verkligen verkligen bra - den heter höststormar. Grymt jobbat Alice!

Onödig skola

Ibland blir jag så sur på min mamma. Varför kunde hon inte lärt mig franska sen jag var liten, då hade jag sluppit sitta här och pressa in glosor som jag ändå kommer glömma imorgon. Tänk om jag bara skulle kunna Franska utantill, vilken lycka. Jag ska allt lära mina barn det, dom kommer tacka mig!

Hörde för nån dag sen att man glömmer 80% av allt man lär sig i skolan, det känns ju jävligt nödvändigt att plugga ihjäl sig när man hört sånt. Kan man inte bara gå i skolan 20% och verkligen lära sig allt man går igenom, jag ska öppna en skola där man bankar in information i barnens huvuden tills dom verkligen kan det. Mohaha alla barn kommer hata mig!

Varför 08.00?

Vad gör jag uppe nu? Solen är ju knappt uppe, eller jo men ändå. Jag börjar ju kl ett idag. Jo jag va tvungen (som man är en gång per termin) att gå till skolan redan klockan 8 imorse för att ha utveckligssamtal. Självklart ska jag få den sämsta tiden men det ät lugnt jag är van, tycker det känns ganska onädigt att ha samtal eftersom man ändå bara säger att man trivs i klassen och kanske borde planera sina studier lite bättre. Men men nu är det gjort och ett halv år tilll nästa, skönt!

Så vad ska jag göra dom här fyra timmarna tills jag börjar? Jag tror jag bara ska krypa ner i sängen, fast där är jag ju redan, och platta håret och plugga. Borde egentligen plugga i eftermiddag med men jag har lovat att träffa Lin, det ska bli härligt men morgondagen kommer bli en helvetes dag.. Mer om det sen, nu ska jag laga mat!

Laxen

Idag har varit en underbart mysig dag, det är det iochförsig alltid när man är med sin Lax. Innan jag träffade henne var jag på riksdagshuset och intervjuade en riksdagsledarmot som hette Inge Garstedt (Trodde hon va en kille på namnet men det visade sig vara en dam på 50år, eller en kille med långt hår och kvinliga drag). Intervjuen gjorde jag med Bella och Jack och den gick vänligt bra, alla höll på att kissa på sig redsan innan vi kom dit men nickade snällt när hon frågade om vi hade tid och lust att kolla runt i riksdagshuset.. Det skulle jag inte gjort..

Vi gick runt där och kollade i den stora byggnaden, den är seriöst jättestor, men skulle kunna ha ett helt sammhälle där under jorden! Det fanns gångar och rum under hela stan plus typ 4höga byggnader. Vi fick se kammaren, Reinfeldts arbetsrum, caféet, tal salar, tv inspelning med politiker och gick förbi otroligt många toaletter. Man såg hur alla våra ögon blev stora som hungögon (vilket mina alltid är) när vi gick förbi som och bara hoppades att man kunde få en sån där mantel i Harry Potter så att man kan vara osynlig för några minuter. Men vi klarade oss och ingen kissade på sig som tur var.

När vi va klara där så var det 1½h tills jag skulle träffa laxen, så jag tog en vailjbulle, en macka och ett löpband. Sen bar det av att träffa Charlotta.

Att gå runt på stan i spöregn är otroligt inte roligt, skorna blev till pooler, byxorna till klister, sminket till fläckar och värst... håret blev lockigt. Laxen var nog glad, hon hör ju hemma i vattnet. Men efter att vi gått runt och lekt blöta hundar satte vi oss på Espresso House och tog lite varmt att dricka.

Vi bytte platser tre gånger under våran vistelse där, det slutade i sofforna med hårmassage och klieri. När vi kom dit var kl ca 5 och efter mycket prat om himmel och jord, allt och inget, strumpor, norrland och kakor så var klockan redan halv nio och det var dags att dra sig hemmåt och äta. Tråkigt att man inte träffas oftare och har sånna här underbara stunder, men det får man ändra på!

Nu ska jag hoppa in och sova i duschen och sen kaaanske jag borde plugga, eller? Nej jag tror jag skippar det idag igen. Ha en bra kväll!


En prick man aldrig har tråkigt med

Kung Oidipus

Nu när man ändå inte har nått att göra på kvällskvisten kan jag lika gärna berätta lite om min dag! Jag gick upp klockan tio i fem denna morgon för att ta en lite springtur hade jag tänkt.. hell not! Jag vaknade tio i fem utan anledning och tänkte att det är väl lika bra att gå på toaletten så man slipper göra det sen. När jag återvände till min sköna säng för lite mer skönhetssömn sa det stop. Det gick inte att sova hur många gånger jag än vände och vred på mig. Efter ca 30minuter gav jag upp och satte på tv. Så jag har alltså varit uppe sen 5, det låter väl mysigt? Trodde jag skulle vara mycket tröttare än vad jag är, hoppas jag inte blir en sån där Suheyla-människa som bara sover 4-5h per natt. Jag som älsar att sova.

Dagen gick på som alltid, måndagar är ganska jobbiga men jag klarade det! Historia lektionen var nog den roligaste lektionen jag varit med om på riktigt länge. Vi skulle jobba med en uppgift så nästan alla gick ut ur klassrummet utom några stycken. Jag hade Johan, Jack och Bernard bakom mig. Dom satt och pratade om allt från kyckligbröst på lördagar, till utveckligsstörda Dj:s. raggning och mycket mer. Jag skrattade då tårarna sprutade - sånna lektioner hoppas jag kommer allt oftare!

Efter skolan gick Jack, Bella och jag till Mc donalds för lite mat, Jack säger att jag "lever för mat". Jag vet inte om jag helt kan hålla med men en viss poäng i det han säger har han ju. Sen gick jag en runda och handlade lite saker med mamma, va på överraskande bra humör, jag brukar alltid vara elak och gnällig mot mamma men det va nog den där menyn på Mc donalds som gjorde min snällhet. En riktigt trevlig dag med andra ord. Nu ska jag nog hoppa ner i sängen med min "underbara" bok - kung oidipus, som ska vara utläst och förståd imorgon. Utläst kan jag klara men att förstå den är way to överkurs för mig! Ska även träffa Laxen imorgon, det blir en toppen dag!

Jag hatar sånt där "dagens outfit", "dagens citat", "dagens låt" och allt som innehåller "dagens", men idag är jag bara tvungen att skriva det, ni får hata mig hur mycket ni vill! Dagens låt måsta vara Beyonce - If I Were A Boy. Den är så jävla bra! God Natt <3

Nu är jag sjukt LYCKLIG!

Det finns inga ord för vad jag är nu...lycklig räcker inte! Jag är ÖVER LYCKLIG! Fick för ca 1minut sen reda på att vi har bokat biljetter till Frankrike, jag och min bästa vän! Jag och Felicia! Hon bor för tillfället i Australien men kommer hem om ca 20dagar, saknar henne sjukt mycket! Jag kan inte förstå att vi ska åka, ohhhhhhh va kul! Vi ska först till hennes lägenhet i Cannes med hennes familj och sen upp i alperna och åka skidor!! YES!



Kom hem nu så jag kan krama om dig och vara lycklig  tillsammans med dig <3

Kusin Alice

Jag har inte bara de bästa vännerna utan även den bästa kusinen i världen.. Alice! Hon ville också vara med  här och vad gör man inte för nån som känns som sin syster, ni kommer märka att hon nämns i typ varannat inlägg! Hon är tyvärr lite självkritisk, men jag ska nog lösa det ;) Här är hennes beskrivning av sig själv från min synvinkel: 

"Här är min kusin, hon är 16 år och bor i förorten. Hon är tillsammmans med en bög som knullar 94or... Hon har ingen annan vän än mig!"



Hon & Jag - Då


Hon & Jag - Nu

Jag vet inte riktigt om jag kan hålla med henne beskrivning, jag skulle snarare säga så här:

"Här är min kusin, hon är 16år och bor hemma hos mig mesta dels, hon är tillsammans med Henrik som knullar...hmm.. alice! Det är sant att hon inte har nåra andra vänner än mig, men jag tycker om henne iallfall!"
Hon är min andra halva!


Senaste nytt

Ska inte leka nyhetsprogram här men det senaste nytt är för bra för att hållas hemligt.. *bambambam* Fanntastic Fore är sammanslaget igen - vilken lycka!
 Nu är Niki lycklig

Fantastic fore

Måste så här i början nämna mina underbara närmaste vänner - Fanstastic fore (inte four)!
Jag har inte träffat dom på år och dar, är därför otroligt sur på mig själv!
Det finns inga mer underbara vänner!



Resan i Frankrike med dessa människor va en av de bästa veckorna i mitt liv! Nu när vi börjat i gymnasiet har alla (nästan) börjat på olika och har därför olika plugg och olika saker att hinna med. Men en sak som vi alla är överens om är att det måste ske en förändring i våra liv om hur ofta vi ses! Men en sak jag vet är att vi aldig, ALDRIG kommer sluta umgås helt, vi är en familj, jag har måde min fru (Cornelia), min panda (Sandra) och min lax (Charlotta) där..! Hur klarar man dig utan sånna liksom.
Saknar er

Heureuse!

Nu ska jag ge den här blogg-världen en chans till! Vi får hoppas att det går bättre än de två andra gångerna och att jag inte lägger av efter 1 vecka.. Det här är inte mitt påhitt utan min käre vän Sandras, så jag har iallfall 1 läsare (mer än första gången) Jippie! Jag orkar inte dra nån hel livshistoria här typ: Hej, jag heter Niki, är född på sjukhus, mina intressen är....! Nej ni får helt enkelt klura ut vem jag är efter tiden. Hoppas ni inte somnar samtidigt som ni läser min blogg, helst inte dör heller (som min gympa-lärare gjorde på lovet, men han lever nu vilket jag är väldigt glad för. Vad är en riktig gymnastik lektion utan att bygga borgar med Älgen?).
Ha en trevlig vistelse.. eller va säger man? kul läsar tid, trevligt besök? Äh, ha ett bra liv och glöm aldrig att alltid vara "heureuse" = lycklig hur livet än känns!

/ Niki

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0